• Kako ispuniti dečije želje i biti dobar roditelj

  Mnogi od vas se sećaju pesmice iz detinjstva gde je sa kišom rasla i trava, a gora je zelenila. Kao i ta trava, tako isto i deca rastu, razvijaju se, bivaju svesna i sebe i okoline, i vremenom počinju da žele određene stvari. I nije bitno da li je u pitanju bicikl, motor ili automobil […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kako ispuniti dečije želje i biti dobar roditelj

  Mnogi od vas se sećaju pesmice iz detinjstva gde je sa kišom rasla i trava, a gora je zelenila. Kao i ta trava, tako isto i deca rastu, razvijaju se, bivaju svesna i sebe i okoline, i vremenom počinju da žele određene stvari. I nije bitno da li je u pitanju bicikl, motor ili automobil na akumulator, igračka ili neka peta stvar. Važno je da oni to žele sada i odmah.

   

  A kada sa njima krenu, dečijim prohtevima kraja nema. Zato su roditelji ti koji moraju da se na razne načine dovijaju kako bi svojim najvoljenijim klincima obezbedili to što žele. Možda bi ti isti roditelji pre kupili neku ljuljašku ili neki mali motor za decu. Ipak, ta svoja htenja će morati da ostave za drugu priliku jer sami znaju šta im je prioritet. Svi znamo da će deca dobiti ono što traže, pre ili kasnije. I nikakvi pokušaji da se pokaže neka strogoća ili da se kupovina odloži za neki dan neće uroditi plodom. Uostalom, ako tata i mama neće nešto da kupe, tu su uvek baba i deda. Oni će vrlo rado „uskočiti“ i svojim unucima ispuniti ama baš svaku želju.

   

  Deca i njihove želje

   

  Zapravo, ovde ne vredi ulaziti ni u kakvu priču, bilo sa vašim roditeljima, bilo sa decom. Babi i dedi sigurno nećete moći da objasnite da ne bi trebalo da reaguju na baš svaki prohtev njihovih unuka. S druge strane, deca će vas slabo slušati kada krenete priču o vašem detinjstvu u kojem nije bilo niti jedan posto od ovih stvari koje oni danas imaju i da ste bili zadovoljni jednom loptom, šakom klikera… Ili lutkom koju ste nasledili od starije sestre.

   

  Ne – vaše dete je zamislilo sebi u glavi da hoće automobil na akumulator, i to je to. Taj auto ili neki drugi sličan motor na akumulator se moraju nabaviti iako vi vrlo dobro znate da će on detetu vrlo kratko biti interesantan. Onda će samo vama praviti krtlog u ionako već premaloj garaži ili podrumu.

   

  Beba i novi pohodi u prodavnice

   

  No, pomislili ste da je u jednom trenutku nastalo zatišje i da je dete dobilo već sve što želi. Onda mu, međutim, stižu brat ili sestra i vašoj sreći naravno nema kraja. Ali, to istovremeno znači i ponovni obilazak radnji za decu i ponovno razgledanje svih tih uglavnom istih ili sličnih stvari. Jer, kolica za bebu ste dali vašem najboljem drugu koji se u međuvremenu odselio. Stoga morate da uzmete nova, a hranilica i njihalica su izašle iz mode, te je i njih potrebno kupiti.

   

  Isto tako, želeli biste da obnovite i auto sedišta za kola. Srećom, od starijeg deteta su vam ostali dubak i krevetac, te vas je to spasilo potrage i za njima.

   

  Sve za decu u jednoj radnji

   

  Kada sve sumirate, sigurno je da vam je dosta gledanja, lutanja i prebiranja po svim tim modelima motora, automobila ili traktora na akumulator kao i svakojakih drugih motora za decu. Imate utisak da se jedni, te isti proizvodi stalno ponavljaju. Naprosto, ono što biste možda najviše voleli je da možete na jednom mestu pronaći dobru ponudu različitih modela jednog proizvoda koji će vam biti na raspolaganju po pristupačnim cenama.

   

  Takođe, bitno vam je i da ta dečija oprema bude kvalitetna jer svaki roditelj želi samo najbolje za svoje dete. Kako god bilo, izuzetno nam je drago što možemo da vam kažemo da možete da odahnete i da sve ovo što ste oduvek želeli sada možete da pronađete u jedinstvenoj online prodavnici! Naime, dečiju opremu različitih vrsta i modela kao i veliki izbor drugih stvari za decu sada možete kupiti u toj prodavnici.

   

  „Bilo da se odlučite za neki moderan bazen na naduvavanje, tricikl ili možda motor na akumulator, sve ćete to moći naći u našoj internet radnji. Svojom ponudom, ali i cenom i kvalitetom, učinićemo da ne morate da tražite dalje jer će vam sve biti dostupno na jednom mestu. Kada tome dodamo i našu brzu uslugu, na vama će samo biti da se opustite i sa zadovoljstvom krenete u razgledanje i kupovinu. Tako da sledeći put kada vaša mala devojčica poželi jedan šatorčić za sebe i svoje drugarice, ili kada vam sinčić bude hteo motor za decu, vi ćete odmah znati gde ćete otići. Bićete sigurni da ćete kod nas moći ispuniti sve njihove želje“, kažu u ovoj online prodavnici.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme