• JOVANA BOVAN: MODNA RAZGLEDNICA IZ DALEKOG DUBAIJA

  DUBAI – Jovana Bovan, autorka modnog bloga „Cipelica Štiklica“, nedavno se preselila u Dubai zbog posla. Grad koji u poslednjih nekoliko godina sve više privlači mlade ljude iz Srbije, nije sprečio ovu Zrenjaninku da u slobodno vreme nastavi da se bavi blogom. – Moja prijateljica već nekoliko godina živi u Dubaiju, i uvek mi je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JOVANA BOVAN: MODNA RAZGLEDNICA IZ DALEKOG DUBAIJA

  DUBAI – Jovana Bovan, autorka modnog bloga „Cipelica Štiklica“, nedavno se preselila u Dubai zbog posla. Grad koji u poslednjih nekoliko godina sve više privlači mlade ljude iz Srbije, nije sprečio ovu Zrenjaninku da u slobodno vreme nastavi da se bavi blogom.

  – Moja prijateljica već nekoliko godina živi u Dubaiju, i uvek mi je bilo zanimljivo da slušam o ovom specifičnom gradu. Posle nekog vremena, u meni se javila želja da istražim ovaj deo sveta. Zaposlila sam se u jednom butiku u Dubai mall-u. Iskreno, nije mi bilo teško da se naviknem na promenu, jer sam već  dosta znala o ovom gradu. Mlada sam, kada ću da probam nešto novo, ako ne sada. Naravno, mnogo je lakše kada odete negde gde imate nekog svog – ispričala je Jovana za portal zrenjaninski.com.

  Naša sagovornica se trudi da bude aktivna na blogu i youtube kanalu koliko god joj to vreme dozvoljava. Svi oni koji prate „Cipelicu Štilicu“, od sada mogu čitati postove i na engleskom jeziku. Za naš portal Jovana je prokomentarisala i stil žena u Dubaiju.

  – U ovom gradu se prepliće miks različitih nacionalnosti i kultura, i to se oseti kroz stil žena i muškaraca. Zabavno je gledati, ima svega od super šik kombinacija do totalnog kiča. Oduševljena sam činjenicom da je sve i pored tolike gužve (i peska) perfektno čisto. Ovde nikada ne može da vam bude dosadno, jer uvek možete da probate nešto novo. Grad se širi brzinom svetlosti – objasnila je ova mlada Zrenjaninka, i poručila svim mladim ljudima, koji se još uvek dvoume da li da odu u neku drugu državu, da to učine što pre.

  – Treba sve probati, u krajnjem slučaju uvek možete da se vratite na to što imate u Srbiji, a bićete bogatiji za još jedno iskustvo – zaključila je Jovana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme