• Jeste li slobodni u subotu? Ako želite, možete na pešačku turu do crkve kod Stajićeva

  Klub planinara Zrenjanin, na predlog Ministarstva omladine i sporta, nastavlja da realizuje program masovnog rekreativnog angažovanja građana Zrenjanina kroz pešačke ture pod nazivom „Pešačimo i planinarimo“.   Klub planinara Zrenjanin ovog puta poziva svoje članove i sve psiho-fizički spremne sugrađane da se pridruže pešačenju do crkve Vodica, koja se nalazi šest kilometara od Stajićeva, a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jeste li slobodni u subotu? Ako želite, možete na pešačku turu do crkve kod Stajićeva

  Klub planinara Zrenjanin, na predlog Ministarstva omladine i sporta, nastavlja da realizuje program masovnog rekreativnog angažovanja građana Zrenjanina kroz pešačke ture pod nazivom „Pešačimo i planinarimo“.

   

  Klub planinara Zrenjanin ovog puta poziva svoje članove i sve psiho-fizički spremne sugrađane da se pridruže pešačenju do crkve Vodica, koja se nalazi šest kilometara od Stajićeva, a 19 kilometara od Zrenjanina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Vanja i Srđan su izgovorili sudbonosno DA, a evo ko se još venčao

   

  Skup zainteresovanih učesnika je u subotu, 4. novembra, u 7.25 časova, na autobuskom stajalištu na početku Ulice Nikole Pašića (preko puta „Mediveta“). Odlazak do Stajićeva predviđen je prigradskim autobusom u 7.30 sati, a cena karte iznosi 180 dinara.

   

  Polazak na pešačenje je u 8 sati iz centra Stajićeva do crkve na Vodici, gde je predviđena pauza.

   

  Nakon toga, polazak za Zrenjanin je preko Stajićeva, zatim Ečke, pa pored fudbalskog stadiona u Ečki i desnom obalom Begeja ili biciklističkom stazom, u zavisnosti od vremenskih uslova.

   

  Postoji i mogućnost povratka za Zrenjanin prigradskim autobusom u 12 časova iz Stajićeva, ukoliko neko želi da skrati pešačenje.

   

  Dužina pešačke ture Stajićevo – Vodica – Stajićevo – Zrenjanin je oko 25 kilometara. Dužina pešačke ture Stajićevo – Vodica – Stajićevo je 12 kilometara.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Vodič je Aleksandra Todorov, a njen broj telefona je 064 271 50 89.

   

  Kročite u svet paranormalnih pojava sa horor filmom „Dragi Dejvid“

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme