• Izbor za Mis Zrenjanina, trgom će prošetati petnaest lepotica

  Prvi put u saradnji sa kompanijom Mis Srbija, na čelu sa predsednicom Vesnom de Vinča (Jugović), a u okviru tradicionalne manifestacije „Dani piva“, Grad Zrenjanin i Turistička organizacija grada Zrenjanina organizuju izbor za Mis Zrenjanina.   U pitanju je polufinalno takmičenje na nivou cele Srbije, koje se održava po gradovima širom naše zemlje.   U […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izbor za Mis Zrenjanina, trgom će prošetati petnaest lepotica

  Prvi put u saradnji sa kompanijom Mis Srbija, na čelu sa predsednicom Vesnom de Vinča (Jugović), a u okviru tradicionalne manifestacije „Dani piva“, Grad Zrenjanin i Turistička organizacija grada Zrenjanina organizuju izbor za Mis Zrenjanina.

   

  U pitanju je polufinalno takmičenje na nivou cele Srbije, koje se održava po gradovima širom naše zemlje.

   

  U nedelju, 2. septembra, u 20 časova, na Trgu slobode će se prošetati 15 lepotica, među kojima će izabrana misica predstavljati grad Zrenjanin.

   

  Ona koja bude izabrana za najlepšu plasiraće se u finale izbora za Mis Srbije i dobiti stipendiju za kompletno školovanje na Fakultetu za projekt menadžment i inovacije.

   

  Aktuelna Mis Srbije Ivana Trišić, inače zaštitno lice kampanje, predaće krunu svojoj naslednici u oktobru.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme