• Izazov: Prvi film u istoriji koji je sniman u svemiru stigao u CineStar Zrenjanin (Video)

  Od četvrtka, 20. aprila, u bioskopu CineStar Zrenjanin prikazuju se akciona avantura „Tri musketara: D’artanjan“, horor „Zli mrtvi: Buđenje“, drama „Izazov“ i animirani film „Princeza Late i magični vodeni kamen“.   Tri musketara: D’artanjan   Roman Aleksandra Dime književni je klasik koji je već nekoliko puta ekranizovan na velikom platnu. No, ova raskošna adaptacija predstavlja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izazov: Prvi film u istoriji koji je sniman u svemiru stigao u CineStar Zrenjanin (Video)

  Od četvrtka, 20. aprila, u bioskopu CineStar Zrenjanin prikazuju se akciona avantura „Tri musketara: D’artanjan“, horor „Zli mrtvi: Buđenje“, drama „Izazov“ i animirani film „Princeza Late i magični vodeni kamen“.

   

  Tri musketara: D’artanjan

   

  Roman Aleksandra Dime književni je klasik koji je već nekoliko puta ekranizovan na velikom platnu. No, ova raskošna adaptacija predstavlja nove likove i brojne lokacije, od slavnog Luvra do Bakingemske palate, preko oluka Pariza do opsade La Rišeljea.

   

  Neverovatna, herojska priča, govori o mladiću po imenu D’artanjan. On od kuće odlazi u Pariz, nadajući se da će postati musketar garde. Uprkos neuspešnoj regrutaciji, ipak postaje deo trojice najsnalažljivijih musketara – Atosa, Aramisa i Portosa. Ubrzo se uklopa u njihov način života. U kraljevstvu podeljenom verskim ratovima i pod pretnjom britanske invazije, šačica muškaraca i žena ukrstiće mačeve i vezati svoju sudbinu za sudbinu Francuske.

   

  Film se prikazuje u terminima od 16 i 19.15 časova.

   

   

  Zli mrtvi: Buđenje

   

  Kultna horor franšiza Sema Reimija vraća se u najkrvavijem izdanju na velika platna! Premisa čitavog serijala vrti se oko drevnog sumeranskog teksta Necronomicon Ex-Mortisa, odnosno verzije Knjige mrtvih koja služi kao portal koji vodi u dimenziju punu demona.

   

  Uvrnuta priča o dve otuđene sestre kreće kada Bet poseti svoju stariju sestru Elie koja sama odgaja troje dece u malom stanu u Los Anđelesu. Njihovo ponovno okupljanje prekinuće otkriće tajanstvene knjige duboko u unutrašnjosti Eliene zgrade koja će omogućiti buđenje zastrašujućih demona i naterati Bet u bitku za preživljavanje dok je suočena s najstrašnijom verzijom majčinstva koju bilo ko može da zamisli.

   

  Film možete da pogledate u terminima od 19.30 i 22.15 časova.

   

   

  Izazov

   

  Torakalni hirurg Evgenija Beljajeva ima mesec dana da se pripremi za let do Međunarodne svemirske stanice, gde mora da operiše člana posade. Hoće li biti spremna za izazov? Može li ona prevazići svoje strahove i nesigurnosti? Da li će uspeti da izvede komplikovanu operaciju u nultoj gravitaciji i da kosmonautu pruži šansu da se živ vrati na Zemlju?

   

  Ovo je prvi film u istoriji koji je sniman u svemiru, a jednu od glavnih uloga tumači Miloš Biković.

   

  Film „Izazov“ se prikazuje od 18.45 i 21.45 časova.

   

   

  Princeza Late i magični vodeni kamen

   

  Jedini način da šuma ponovno dobije vodu je da vrati čarobni vodeni kamen koji je ukrao Kralj medveda. Princeza Late, naš glavni lik, preuzima tu odgovornost. Uprkos preprekama, princeza Late odbija da se vrati bez onoga po šta je došla, a ta upornost i hrabrost princeze Late dovodi do raznih događaja.

   

  Film se radnim danima prikazuje od 17.25 sati, a tokom vikenda i od 11 i 14.15 časova.

   

   

  Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Avatar: Put vode“, „Divna propast“, „Detektiv Marlou“, „Mačke u muzeju“, „Air“, „Super Mario braća: Film“, „Papin egzorcista“, „Munje: Opet“, „Džon Vik 4“, „P’astanjan i tri njušketara“ i „Vatreno srce“.

   

  Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme