• ISKORISTITE PRILIKU: BESPLATNA ŠKOLA SKUTERA NA PESKARI!

  ZRENJANIN – Besplatna škola skutera „AKVABAJK“ održaće se od 30. juna do 2. jula na gradskom kupalištu Peskara, u terminima od 11 do 15 časova.     „Kroz trodnevnu besplatnu Akvabajk školu deca uzrasta od 13 do 18 godina imaće priliku da nauče osnovne tehnike u vožnji skutera, sa akcentom na bezbednost u plovnom saobraćaju. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ISKORISTITE PRILIKU: BESPLATNA ŠKOLA SKUTERA NA PESKARI!

  ZRENJANIN – Besplatna škola skutera „AKVABAJK“ održaće se od 30. juna do 2. jula na gradskom kupalištu Peskara, u terminima od 11 do 15 časova.

   

  škola skutera

   

  „Kroz trodnevnu besplatnu Akvabajk školu deca uzrasta od 13 do 18 godina imaće priliku da nauče osnovne tehnike u vožnji skutera, sa akcentom na bezbednost u plovnom saobraćaju. Mladima će se ukazivati da bez odgovarajuće bezbednosne opreme, ili njenom nepravilnom upotrebom, vožnja skuterom može predstavljati rizik za njih i za druge učesnike u plovnom saobraćaju, kao i za kupače“, saopštavaju iz Turističke organizacije Zrenjanin, uz napomenu da je Akvabajk škola sportsko – edukativna manifestacija, koja ima za cilj i da promoviše sport i zdrav način života.

   

  Obuku će organizovati MK „Motojet“ iz Novog Sada, u uslovima koji garantuju bezbednost i sigurnost učesnika, što je definisano ugovorom sa Turističkom organizacijom.

   

  Posebno je zanimljivo da će u petak, 30. juna ,gost promoter ove manifestacije biti proslavljena plivačica Miroslava Najdanovski.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Organizuju na jezeru, u vreme vikenda (kada je najviše kupača) školu skutera na jezeru koje je isključivo namenjeno kupačima. Jako smela akcija! Pa da li su ovi iz Turističke organizacije normalni ?! Poslednjeg vikenda prošle sezone su imali istu takvu Školu skutera gde je samo sreća poslužila pa nije bilo žrtava! Tada smo gledali kako neprilagođenom brzinom prolaze između kupača i slušali groznu buku motora skutera i sa gađenjem pratili iživljavanje skutreraša i udisali naftna isparenja širom Peskare, ceo vikend. Zašto ta škola ne organizuje istu takvu školu na Štranduu NS ili Adi ciganliji, pa normalno da im nije dozvoljeno na mestima gde ima kupača. Bojim se da otvorim ovu stranicu u ponedeljak, sa novim vestima sa Peskare…. I ponovo će svi prati ruke, kao nismo znali, nismo umešani…. A najveći vrhunac loše organizacije na Peskari je da spasilačka služba radi do 19h…. a kupačima je dozvoljeno kupanje i ulaz u vodu maltene celu noć. Proverite kako to funkcioniše u Ns ili Bg !

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme