• I NAJMLAĐI BICIKLIRALI NA CENTRALNOM TRGU

  ZRENJANIN – Grad Zrenjanin je u subotu, 16. septembra bio domaćin „Biciklijade 2017.“ jedinstvenog događaja u okviru „Trke kroz Vojvodinu“. Tog dana startovala je druga etapa pomenute trke a organizovane su i brojne prateće kulturne manifestacije.     Organizator, zrenjaninski biciklistički klub „Cyclemania“, uz podršku kompanije GOMEX,  mislio je i na najmlađe koji su imali […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I NAJMLAĐI BICIKLIRALI NA CENTRALNOM TRGU

  ZRENJANIN – Grad Zrenjanin je u subotu, 16. septembra bio domaćin „Biciklijade 2017.“ jedinstvenog događaja u okviru „Trke kroz Vojvodinu“. Tog dana startovala je druga etapa pomenute trke a organizovane su i brojne prateće kulturne manifestacije.

   

  NAJMLAĐI

   

  Organizator, zrenjaninski biciklistički klub „Cyclemania“, uz podršku kompanije GOMEX,  mislio je i na najmlađe koji su imali centralno mesto u ovom bogatom programu.

   

  Klinci i klinceze su brojnoj publici na centralnom Trgu u Zrenjaninu pokazali svoje veštine na poligonu spretnosti i Trci Puževa, a bio je postavljen i Bike EXPO na kome su predstavljeni renomirani uvoznici i proizvođači biciklističke opreme, delova, obuće i odeće, biciklova.

   

   

  Pored same trke, sugrađani i gosti Zrenjanina imali su priliku da upoznaju bogatu tradiciju biciklizma u Velikom Bečkereku – Petrovgradu – Zrenjaninu.

   

  Na petnaest velikih panoa, predstavljena je istorija ovog popularnog prevoznog sredstva na dva točka – od formiranja prvog biciklističkog kluba u Velikom Bečkereku davne 1896. godine. Autori izložbe su Siniša Onjin, istoričar – kustos Narodnog muzeja Zrenjanin i Vladimir Stanar, predsednik Biciklističkog kluba „Cyclemania“. Panoi sa fotografijama i tekstovima biće izloženi do 23. septembra.

   

  Inače, 38. biciklistička trka „Kroz Vojvodinu“ startovala je 15. septembra iz Novog Sada, a zatim preko Bačke Palanke, Vrbasa, Bečeja, Novog Bečeja i Melenaca, takmičari su došli u Zrenjanin.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme