• Grupa Zrenjaninaca i ovog proleća učestvovala u adrenalinskoj Tribalion avanturi (Foto)

  Grupa Zrenjaninaca, koju su predvodili poznati treneri Boris Živanov, Jovan Vukojević i Davor Bašić, i ovog proleća je učestvovala u Tribalion avanturi na Tari.   Prva prava trka sa preprekama, za koju mnogi kažu da je najluđa sportska manifestacija u Srbiji, prepuna adrenalina i dobre zabave, održana je prošlog vikenda na pomenutoj planini. Organizovane su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grupa Zrenjaninaca i ovog proleća učestvovala u adrenalinskoj Tribalion avanturi (Foto)

  Grupa Zrenjaninaca, koju su predvodili poznati treneri Boris Živanov, Jovan Vukojević i Davor Bašić, i ovog proleća je učestvovala u Tribalion avanturi na Tari.

   

  Prva prava trka sa preprekama, za koju mnogi kažu da je najluđa sportska manifestacija u Srbiji, prepuna adrenalina i dobre zabave, održana je prošlog vikenda na pomenutoj planini. Organizovane su dve trke, u dužinama od 12 i 23 kilometra, sa više od trideset prepreka, na najtežem planinskom terenu i na 1.150 metara visinske razlike.

   

  PROČITAJTE JOŠ: „Banatski festival vina“ biće održan u subotu, prijatelj manifestacije je „Mlekoprodukt“

   

  Visoki zidovi, penjanje uz konopac, puzanje kroz blato, nošenje džakova sa peskom, vuča tereta, gađanje kladivom u metu, plivanje, vodene prepreke u kanjonu… To je samo deo onoga kroz šta su prošli učesnici Tribalion avanture, među njima i članovi zrenjaninske ekipe.

   

   

  – Iz velike ljubavi prema fitnesu i zdravom načinu života rodila se i ljubav prema sve aktuelnijim trkama sa preprekama. Fitnes klubovi Rekreakcija i Mladost već nekoliko godina unazad imaju svoju stalnu ekipu. Ona broji više od 20 članova, sada već iskusnih takmičara u ovakvim trkama – kaže za portal zrenjaninski.com trener Boris Živanov.

   

  On ističe da mu je veliko zadovoljstvo što su on i njegove kolege ponovo uspele da okupe drage ljude.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Želja nam je bila da se, pre svega, dobro zabavimo. A sreća i pozitivna energija posle trke su osećaji koji se ne mogu opisati rečima. To se jednostavno mora doživeti – ističe Živanov.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme