• Glumci zrenjaninskog pozorišta na sportskom takmičenju u Temišvaru

  Deo ansambla Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ iz Zrenjanina, koji je učestvovao na Svetskom glumačkom šampionatu u sportu, vratio se sa putovanja.   „Actor’s World Championships“ održan je po drugi put u susednoj Rumuniji, u Temišvaru. Inicijator prvenstva, organizator i domaćin je pozorište „Csiky Gergely“.   Glumci zrenjaninskog pozorišta bili su jedini predstavnici Srbije, a ekipu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Glumci zrenjaninskog pozorišta na sportskom takmičenju u Temišvaru

  Deo ansambla Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ iz Zrenjanina, koji je učestvovao na Svetskom glumačkom šampionatu u sportu, vratio se sa putovanja.

   

  „Actor’s World Championships“ održan je po drugi put u susednoj Rumuniji, u Temišvaru. Inicijator prvenstva, organizator i domaćin je pozorište „Csiky Gergely“.

   

  Glumci zrenjaninskog pozorišta bili su jedini predstavnici Srbije, a ekipu su činili Dejan Karlečik, Stefan Juanin i Milan Kolak, koji su se takmičili u basketu i osvojili drugo mesto. Dragan Đorđević se nadmetao u stonom tenisu i osvojio je treće mesto u pojedinačnoj konkurenciji, kao i prvo mesto u dublu sa kolegom iz Rumunije.

   

  Glumci zrenjaninskog pozorišta

   

  – S obzirom na to da nam je Temišvar jedan od prijateljskih gradova i da se permanentno radi na uspostavljanju i održavanju saradnje u različitim sferama života, mislimo da je i ova kulturno – sportska konekcija značajna za sve aktere. Odlazak na ovaj šampionat omogućili su pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i Sportski savez grada Zrenjanina, obezbedivši nam sredstva za kotizaciju, smeštaj, vozilo i opremu – ističe Marijana Vidić iz Službe za odnose sa javnošću u Narodnom pozorištu Zrenjanin.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme