• Gledaocima se savetuje izričit oprez: Pretpremijera filma „Terrifier 2“

  Od četvrtka, 27. oktobra, u bioskopu CineStar Zrenjanin prikazuju se horor „Đavolji plen“, akcija „Žena kralj“ i animirana avantura „Dečak delfin“. Samo u ponedeljak, 31. oktobra, publika može pretpremijerno da pogleda i horor „Terrifier 2“.   Terrifier 2   „Ovaj film sadrži scene grafičkog nasilja i brutalne prikaze horora. Gledaocima koji su slabog srca, skloni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gledaocima se savetuje izričit oprez: Pretpremijera filma „Terrifier 2“

  Od četvrtka, 27. oktobra, u bioskopu CineStar Zrenjanin prikazuju se horor „Đavolji plen“, akcija „Žena kralj“ i animirana avantura „Dečak delfin“. Samo u ponedeljak, 31. oktobra, publika može pretpremijerno da pogleda i horor „Terrifier 2“.

   

  Terrifier 2

   

  „Ovaj film sadrži scene grafičkog nasilja i brutalne prikaze horora. Gledaocima koji su slabog srca, skloni vrtoglavicama ili slabog želuca savetuje se izričit oprez. Već je bilo brojnih slučajeva padanja u nesvest i povraćanja u bioskopima. Za one koji odluče da nastave, upozoreni ste…“

   

  Prošlo je tačno godinu dana nakon zloglasnog masakra u okrugu Miles. Serijski ubica, jezivi klovn Art, vraća se tačno na Noć veštica. Vođen demonskim priviđenjem, Art ovog puta cilja tinejdžerku i njenog mlađeg brata. Kad linije između stvarnosti i neviđene noćne more nestaju i broj mrtvih tela raste, brat i sestra otkrivaju mračnu porodičnu tajnu koja može da ih spase kao i da stanu u kraj Artovoj vladavini terora.

   

  Film se prikazuje u ponedeljak, 31. oktobra, u terminu od 19.30 časova.

   

   

  Đavolji plen

   

  Neki su rođeni za egzorcizam.

   

  Katolička crkva se bori protiv globalnog porasta opsednutosti demonima otvaranjem škole za obuku sveštenika koji će provoditi obrede egzorcizma. Na ovom duhovnom bojnom polju pojavljuje se neobičan ratnik: mlada časna sestra En. Iako je časnim sestrama zabranjeno da izvode egzorcizme, profesor prepoznaje njenu nadarenost i pristaje da je trenira. Uz podršku mentora, dopušteno joj je da posmatra i prisustvuje stvarnim praksama.

   

  Kada se susretne s jednim od najtežih slučajeva, splasnuće njena želja i volja za dokazivanjem. Tokom tih mučnih susreta, sestra En suočava se licem u lice s demonskom silom koja napada ustanovu u kojoj radi i ima tajanstvene veze s njenom prošlošću. Tada se moć zla i njene vlastite zapanjujuće sposobnosti u potpunosti razotkrivaju.

   

  Film se radnim danima prikazuje od 19.30 i 21.20 časova, a za vikend i od 17.40 sati.

   

   

  Žena kralj

   

  „Žena kralj“ je izvanredna priča o striktno ženskoj vojnoj jedinici Agodži koja je štitila afričko carstvo od Dahoma oko 1800. godine veštinama i neustrašivošću kakve svet nikada do tada nije video. Inspirisan istinitim događajima, film prati emotivno epsko putovanje generala jedinice Naniske (oskarovka Vajola Dejvis) koja obučava nove generacije regrutovanih ratnica i priprema ih za borbu protiv neprijatelja odlučnog da uništi njihov način života. Za neke stvari vredi boriti se…

   

  Film se radnim danima prikazuje od 18.55 časova, a za vikend od 19.45 sati.

   

   

  Dečak delfin

   

  Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dečaka iz pobesnelih talasa. Od tada, prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog sveta ne uništi zla hobotnica. Ona proteruje dečaka na kopno, gde će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći će dečaku da se nosi sa svim nedaćama – bilo na dnu mora ili na misterioznim dalekim ostrvima. Na tom putu, očekuju vas fantastične avanture.

   

  Film se radnim danima prikazuje od 17.05 časova, a za vikend od 11.30 i 16.15 časova.

   

   

  Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin nalaze se i sledeći filmovi: „Ajkula ljudožder“, „Crni Adam“, „Komedija na tri sprata“, „Noć veštica: Kraj“, „Šape gneva: Legenda o Henku“, „Karta za raj“, „Osmeh“, „Put oko sveta za 80 dana“, „100% vuk“ i „DC Liga super-ljubimaca“.

   

  Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica, možete POGLEDATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme