• Finale kviza “Ko će bolje, ko će pre?”

  Finalno takmičenje edukativnog zabavnog kviza “Ko će bolje, ko će pre?” održaće se 2. aprila u 9.30 časova na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Za najbolje takmičare pripremljene su prigodne nagrade. Organizator kviza je Kulturni centar u saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin.   “Zajednička želja i cilj uspešne saradnje sa Predškolskom ustanovom jeste, da se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Finalno takmičenje edukativnog zabavnog kviza “Ko će bolje, ko će pre?” održaće se 2. aprila u 9.30 časova na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina. Za najbolje takmičare pripremljene su prigodne nagrade. Organizator kviza je Kulturni centar u saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin.

   

  Kulturni centar
  Kulturni centar

  “Zajednička želja i cilj uspešne saradnje sa Predškolskom ustanovom jeste, da se na veseo i zabavan način, kroz igru, prezentuju vaspitno-obrazovne aktivnosti vaspitača i dece” saopštavaju iz KC Zrenjanina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme