• Dvorac Nojhauzen ugostio ekipu novog filma „Što se bore misli moje“

  Turistička organizacija opštine Nova Crnja objavila je da se ovih dana u dvorcu Nojhauzen, u Srpskoj Crnji, snimaju scene za novi domaći film i TV seriju „Što se bore misli moje“ reditelja i scenariste Milorada Milinkovića.   Film i serija „Što se bore misli moje“ prate poslednjih sedam dana života kneza Mihaila Obrenovića i atentat […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dvorac Nojhauzen ugostio ekipu novog filma „Što se bore misli moje“

  Turistička organizacija opštine Nova Crnja objavila je da se ovih dana u dvorcu Nojhauzen, u Srpskoj Crnji, snimaju scene za novi domaći film i TV seriju „Što se bore misli moje“ reditelja i scenariste Milorada Milinkovića.

   

  Film i serija „Što se bore misli moje“ prate poslednjih sedam dana života kneza Mihaila Obrenovića i atentat koji je promenio budućnost Srbije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Novi Marvelov film je došao u CineStar! Zabava može da počne (Video)

   

  – Kad pogledaju film i seriju, gledaoci će sagledati kakav je Mihailo Obrenović bio kao psihološki profil, vladar i istorijska ličnost. Nadam se da će vam sve biti jasno – kazao je u jednom intervjuu Milorad Milinković, reditelj filmova „Mrtav ‘ladan“ i „Čitulja za Eskobara“.

   

  što se bore misli moje
  Foto: Turistička organizacija opštine Nova Crnja

   

  Glavne uloge u ovoj priči tumače Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Nebojša Dugalić, Miloš Timotijević, Zoran Cvijanović… Deo glumačke ekipe je i Luka Grbić, poznat po filmu „Južni vetar“.

   

  „Tokom četiri dana, koliko traje snimanje kod nas, našu opštinu će posetiti velika glumačka imena. Učesnici ovog velikog projekta su i naši momci, koji su ovom prilikom imali uloge statista na snimanju kadrova“, saopštila je Turistička organizacija opštine Nova Crnja.

   

  Po čemu je poznat dvorac Nojhauzen?

   

  Dvorac Nojhauzen se nalazi u Srpskoj Crnji, pored glavnog puta za Rumuniju. Sаgrаdiо ga је nеmаčki оbаvеštајаc i gеnеrаl Frаnc Nојhаuzеn. Njemu je dvоrаc trеbаlо dа služi kао lеtnjikоvаc zа оdmоr i lоv.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ovo је јеdini dvоrаc nа pоdručјu Bаnаtа kојi је pоdignut zа vrеmе Drugоg svеtskоg rаtа, u pеriоdu оd 1941. dо 1943. gоdinе, zа pоtrеbе visоkоg оficirа nеmаčkе оkupаciоnе vојskе. Pоslеdnji je u nizu pоdignutih dvоrаcа u Vојvоdini, kојi su grаđeni u pеriоdu оd оsаmnаеstоg vеkа dо pоčеtkа Drugоg svеtskоg rаtа.

   

  što se bore misli moje
  Foto: Turistička organizacija opštine Nova Crnja

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme