• Dečija pijaca u Plankovoj bašti: Prijave su otvorene, rezervišite mesto na vreme

  Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca srednjeg Banata i ove godine u Zrenjaninu organizuje manifestaciju Dečija pijaca, u sklopu festivala „Zabavilište u parkiću plankiću“.   Festival se održava u subotu, 12. avgusta, a tezge za Dečiju pijacu biće postavljene pored zgrade Kulturnog centra Zrenjanina. Dečija pijaca trajaće od 10 do 13 časova.   PROČITAJTE […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dečija pijaca u Plankovoj bašti: Prijave su otvorene, rezervišite mesto na vreme

  Sekcija za žensko preduzetništvo pri Uniji poslodavaca srednjeg Banata i ove godine u Zrenjaninu organizuje manifestaciju Dečija pijaca, u sklopu festivala „Zabavilište u parkiću plankiću“.

   

  Festival se održava u subotu, 12. avgusta, a tezge za Dečiju pijacu biće postavljene pored zgrade Kulturnog centra Zrenjanina. Dečija pijaca trajaće od 10 do 13 časova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Opšta bolnica dobila od Pokrajine 1,7 miliona dinara za popravku plazma sterilizatora

   

  Deca mogu prodavati garderobu, udžbenike, knjige i igračke, predmete koje sami naprave i slično. Prodajni prostor je besplatan za sve mališane.

   

  „Deca prodavci treba da dođu u pratnji roditelja ili staratelja. Učesnici Dečije pijace, prilikom registracije na samom događaju, u obavezi su da na ime ulaznice doniraju jedan proizvod za zajedničku tezgu. Novac prikupljen od prodatih proizvoda sa zajedničke tezge biće potrošen u humanitarne svrhe“, objašnjavaju organizatorke jedne od najlepših gradskih manifestacija.

   

  Registracija učesnika traje od 9.30 do 10 časova.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Dođite da se dobro zabavimo i pozovite svoje drugare“, poručuju iz Sekcije za žensko preduzetništvo.

   

  Kao i svakog prethodnog puta, prijave su obavezne i omogućene putem Google forme na OVOM LINKU.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme