• DAN TRADICIJE: Radionice starih zanata u Gimnazijskoj ulici

  Gimnazijska ulica, u centru grada, i ove godine je tradicionalno pretvorena u ulicu PerSu kišobrana. U petak, 31. avgusta, svi građani Zrenjanina moći će da uživaju u duhu tradicije, kada će se predstaviti radionice starih zanata, izrade predmeta od kože, stakla i vune.   Građani će imati priliku da se upoznaju i sa tehnikama tkanja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DAN TRADICIJE: Radionice starih zanata u Gimnazijskoj ulici

  Gimnazijska ulica, u centru grada, i ove godine je tradicionalno pretvorena u ulicu PerSu kišobrana. U petak, 31. avgusta, svi građani Zrenjanina moći će da uživaju u duhu tradicije, kada će se predstaviti radionice starih zanata, izrade predmeta od kože, stakla i vune.

   

  Građani će imati priliku da se upoznaju i sa tehnikama tkanja i dekupaža. Sve radionice su besplatne i namenjene su svim uzrastima.

   

  Persu kišobrani

   

  Uporedo sa radionicama, od 18 časova, posetioci Gimnazijske ulice će uživati u predstavi „Garavi sokak“, a nakon toga, od 19 do 21 čas, na programu je i koncert izvorne muzike Anđeline Švarc.

   

  Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca PerSu marketi svima koji posete manifestaciju „Dani piva“ u potrazi za dobrim kulturnim sadržajem.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme