• „Dan pešačenja“ izazvao ogromno interesovanje naših sugrađana (Foto)

  Grad Zrenjanin pridružio se danas globalnoj akciji „Dan pešačenja“, koju u Srbiji organizuje Planinarski savez Srbije, a u našem gradu Klub planinara „Zrenjanin“.   U realizaciju akcije uključili su se Sportski savez grada Zrenjanina i lokalna samouprava, a ličnim učešćem akciju je podržao i gradonačelnik Simo Salapura.   PROČITAJTE JOŠ: Još niste zakasnili da upišete […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Dan pešačenja“ izazvao ogromno interesovanje naših sugrađana (Foto)

  Grad Zrenjanin pridružio se danas globalnoj akciji „Dan pešačenja“, koju u Srbiji organizuje Planinarski savez Srbije, a u našem gradu Klub planinara „Zrenjanin“.

   

  U realizaciju akcije uključili su se Sportski savez grada Zrenjanina i lokalna samouprava, a ličnim učešćem akciju je podržao i gradonačelnik Simo Salapura.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Još niste zakasnili da upišete prvu privatnu srednju školu u Zrenjaninu

   

  dan pešačenja

   

  „Dan pešačenja“ izazvao je ogromno interesovanje Zrenjaninaca svih generacija, a među učesnicima je bilo puno dece i mladih.

   

  Na Trgu dr Zorana Đinđića okupilo se više stotina naših sugrađana, učenika zrenjaninskih škola i ljubitelja boravka u prirodi. Oni su krenuli u pešačku turu obalom Begeja, u dužini od preko osam kilometara.

   

  Bez obzira da li su prepešačili celu trasu ili neki njen deo, ispunili su cilj akcije koja ima poseban značaj za fizičko i mentalno zdravlje građana, a posebno u borbi za jačanje imuniteta.

   

  „Dan pešačenja“ organizovan je u Zrenjaninu po peti put.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. “Dan pešačenja”
   A, ŠTO NE BI TU AKCIJU, KAO I MNOGE SLIČNE, PO BANATU-PO RAVNICI, NAZVALI „RAVNIČARENJE“!!!??? „IDEMO DA „RAVNIČARIMO“-NIJE LOŠE, ZAR NE!!!???
   KRETANJE PO PLANINAMA SU NAZVALI „PLANINARENJE“!
   ONAJ TERMIN JE, PRE MNOGO GODINA, IZMISLIO JEDAN PROFESOR, DA LI IZ ŽABLJA ILI IZ ČURUGA.
   MISLIM DA VIŠE NIJE ŽIV, ALI NJEMU U ČAST…NEKA SE TAKO ZOVE!
   PREDLOG IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme