• AVIVOV IZBOR ZA NAJLEPŠU NOVOGODIŠNJU JELKU

  ZRENJANIN – U subotu, 17. decembra, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se, po drugi put, manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“. Prošlogodišnja akcija imala je veliki odziv u javnosti i tom prilikom sakupljeno je 250 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama, koji su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  AVIVOV IZBOR ZA NAJLEPŠU NOVOGODIŠNJU JELKU

  ZRENJANIN – U subotu, 17. decembra, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se, po drugi put, manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“.

  Prošlogodišnja akcija imala je veliki odziv u javnosti i tom prilikom sakupljeno je 250 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama, koji su im uručeni preko Centra za socijalni rad.

  U subotu će predstavnici različitih institucija i kompanija iz Zrenjanina kititi jelke u Aviv Parku, svako će imati svoju jelku na raspolaganju da je ukrasi na svoj način, a one će do posle Nove godine ukrašavati Park. Svaka institucija i kompanija svojim učešćem u ovoj manifestaciji trebalo bi da se priključi i akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu, koji će biti uručeni zrenjaninskom Centru za socijalni rad, odnosno deci bez roditeljskog staranja.

  Portal zrenjaninski.com, kao društveno odgovorna medijska kuća, i ove godine će učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji i donirati paketiće. Osim toga, pripremili smo i brojna iznenađenja za naše čitaoce i posetioce Aviv Parka Zrenjanin koji nam se pridruže u subotu, 17. decembra, kod naše jelke.

  Kićenje jelki počinje u 11 časova, a od 12 časova kreće i muzičko – zabavni program. Sve prisutne će obradovati i poseta Deda Mraza, koji će se družiti sa učesnicima, a i zabavljati ostale goste Parka. Najlepša jelka bira se u 14 časova, a odabraće je deca, koja će biti gosti tog dana u Avivu na ovoj manifestaciji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme