• Zbog završetka radova grad će noćas biti bez vode

  U ponoć, večeras, počinju završni radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin na sanaciji kvara magistralnog voda gradske vodovodne mreže u ulici Žarka Zrenjanina. Tada će biti i prekinuto vodosnabdevanje na teritoriji celog grada.   Planirano je da pomenuti radovi budu završeni u subotu, u 6 časova ujutru. Nakon toga će uslediti puštanje vode u gradsku […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zbog završetka radova grad će noćas biti bez vode

  U ponoć, večeras, počinju završni radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin na sanaciji kvara magistralnog voda gradske vodovodne mreže u ulici Žarka Zrenjanina. Tada će biti i prekinuto vodosnabdevanje na teritoriji celog grada.

   

  Planirano je da pomenuti radovi budu završeni u subotu, u 6 časova ujutru. Nakon toga će uslediti puštanje vode u gradsku vodovodnu mrežu. U narednih 45 minuta doći će do stabilizacije pritiska u vodovodnoj mreži i normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

   

  „Zbog kompleksnosti radova prekid vodosnabdevanja je neophodan. Zato smo se odlučili da radovi budu izvedeni noću kako bi građani što manje osetili posledice nestanka vode“, saopšteno je iz „Vodovoda“.

   

  Pročitajte još: Velika havarija na magistralnom vodu u ulici Žarka Zrenjanina (Foto)

   

  Dakle, u pitanju su završni radovi kojima će se u potpunosti sanirati havarija na magistralnom vodu gradske vodovodne mreže. Ova havarija se dogodila u ponedeljak, 8. juna.

   

  „Važno je napomenuti da se havarije ovakvog tipa na magistralnom vodu dešavaju veoma retko, jednom u 5 do 10 godina, ne mogu se predvideti i zbog svoje specifičnosti i kompleksnosti zahtevaju maksimalno angažovanje radnika i mehanizacije preduzeća“, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 6

  1. Ako se havarije ovog obima desavaju jednom u 10 godina, zasto onda svako malo ostajemo bez vode, marvo SNS-ovska?!

   1. „‘AJDE LEPIM“, PRIKA!
    DALJE ĆEMO STIĆI!
    PITANJE JE JEDINO, ZAŠTO, NA TRASI, NEMA NEKOLIKO VENTILA, DA BI SE KVAR LOKALIZOVAO-DA SE NA PR. ZATVORI VENTIL, KOD MAKEDONSKE I TU, IZA KVARA, I DRUGI POTROŠAČI IMALI VODU!?
    POZDRAV IZ ELEMIRA!

    1. Naravno da je kriv sns.Stranka upravlja vodovodom.Krivi su i zbog toga sto nisu sposobni da isprskaju komarce.Ne vidim zbog cega si coveka nazvao moronom?Moron je onaj koji ima nizak kvocijent inteligencije,a miletu je sasvim jasno sta se desava i ko je kriv.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije