• Zbog radova izmenjen režim saobraćaja na deonici puta Zrenjanin – Ečka

  Zbog izgradnje izlivnih kolektora atmosferske kanalizacije radne zone „Jugoistok II-A“, ispod državnog puta, doći će do izmene režima saobraćaja na deonici puta Zrenjanin – Ečka koji stupa na snagu u utorak, 30. novembra, u 7 časova, najavilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.   Deo pomenutog puta biće zatvoren za saobraćaj. Saobraćaj će se odvijati alternativnim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zbog radova izmenjen režim saobraćaja na deonici puta Zrenjanin – Ečka

  Zbog izgradnje izlivnih kolektora atmosferske kanalizacije radne zone „Jugoistok II-A“, ispod državnog puta, doći će do izmene režima saobraćaja na deonici puta Zrenjanin – Ečka koji stupa na snagu u utorak, 30. novembra, u 7 časova, najavilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Deo pomenutog puta biće zatvoren za saobraćaj. Saobraćaj će se odvijati alternativnim putem u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Diplomirao na Pravnom fakultetu, a zarađuje vozeći kamione u Evropi

   

  „Dakle, za vreme trajanja pomenutih radova biće obezbeđeno nesmetano kretanje vozila. Apelujemo na vozače da striktno poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju“, poručuju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Radovi će, prema planu, trajati 15 radnih dana. Do pomeranja roka njihovog završetka može doći u slučaju loših vremenskih uslova.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije