• Zbog radova Elektrodistribucije grad će više sati biti bez vode

  Prema najavi iz Elektrodistribucije, za petak, 31. maj, planirani su radovi na trafostanici koja obezbeđuje električnu energiju trafostanicama JKP „Vodovod i kanalizacija“. Sa ovih trafostanica se napajaju bunarske pumpe na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.   Zbog tih radova doći će do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada u vremenu od 8 do 17 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zbog radova Elektrodistribucije grad će više sati biti bez vode

  Prema najavi iz Elektrodistribucije, za petak, 31. maj, planirani su radovi na trafostanici koja obezbeđuje električnu energiju trafostanicama JKP „Vodovod i kanalizacija“. Sa ovih trafostanica se napajaju bunarske pumpe na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom.

   

  Zbog tih radova doći će do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada u vremenu od 8 do 17 časova.

   

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ će iskoristiti planirani prekid snabdevanja strujom da obavi redovnu reviziju i remont na sopstvenim trafostanicama. Ujedno će zameniti i zatvarač na glavnom vodu vodovodne mreže. U pitanju su radovi zbog kojih bi došlo do višečasovnih prekida vodosnabdevanja.

   

  „Pomenuti radovi dovešće do toga da sistem vodosnabdevanja u gradu bude još stabilniji i sigurniji“, saopštava „Vodovod“.

   

  Pročitajte još: Nevreme napravilo haos, oštećena i hala jedne kompanije! (Foto)

   

  Deo namenskih sredstava za unapređenje vodosnabdevanja uložen je u zamenu dotrajalog zatvarača na glavnom vodu vodovodne mreže na uglu ulica Vranjevačke i Mihajlovačke.

   

  „U pitanju su obimni i zahtevni radovi, zbog čega će Vranjevačka ulica biti zatvorena za saobraćaj od četvrtka, 30. maja, kada počinju pripremni radovi, do momenta završetka radova u petak. Odmah po završetku radova na zameni zatvarača biće obavljeno ispiranje vodovodne mreže glavnog voda. Dok traje ispiranje moguće je da će doći do zamućenja vode u mreži“, navodi JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o novom terminu javnost će blagovremeno biti obaveštena.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. „Zbog tih radova doći će do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada u vremenu od 8 do 17 časova“.
   XXI VEK, KOD NAS!!!
   TAKO NEŠTO U EU NE POSTOJI!!!
   REŠENJE:
   DONETI ZAKON „DA „ELEKTRODISTRIBUCIJA“ RS MORA DA OBEZBEDI DODATNO SNABDEVANJE EL. ENERGIJOM AGREGATIMA“ …I TAČKA!!!
   NEPOJMLJIVO!!!
   „AVIV PARK“ U ZRENJANINU RADI NORMALNO-IMA SOPSTVENE AGREGATE, I AKO JE CEO KRAJ BIO, VIŠE OD 20 ČASOVA, ZBOG KVARA NA TRAFOU, BEZ STRUJE!!!
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije