• Za petak najavljeni višesatni prekidi u vodosnabdevanju

  U petak, 16. novembra, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvodiće radove na spajanju novoizgrađene vodovodne mreže sa već postojećom mrežom u Tomaševcu.   Pomenuti radovi sprovodiće se u vremenu od 8 do 17 časova, i u tom intervalu će doći i do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog sela.   Podsećamo da JKP „Vodovod i kanalizacija“ […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za petak najavljeni višesatni prekidi u vodosnabdevanju

  U petak, 16. novembra, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvodiće radove na spajanju novoizgrađene vodovodne mreže sa već postojećom mrežom u Tomaševcu.

   

  Pomenuti radovi sprovodiće se u vremenu od 8 do 17 časova, i u tom intervalu će doći i do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog sela.

   

  Podsećamo da JKP „Vodovod i kanalizacija“ od 10. oktobra izvodi radove na izgradnji 600 metara nove vodovodne mreže kojom će novoizgrađeni vodotoranj i bunar biti spojeni na već postojeću vodovodnu mrežu.

   

  – Spajanjem novoizgrađene mreže sa postojećom vodovodnom mrežom biće završeno oko 90 posto radova, a očekivanja su da će preostali radovi, za koje je nadležno naše preduzeće, biti završeni u narednih 7 do 10 dana. Sredstva u iznosu od 27,2 miliona dinara za realizaciju ove značajne investicije, čijim će završetkom i puštanjem novog vodotornja u rad u značajnoj meri biti popravljen kvalitet vodosnabdevanja u Tomaševcu, obezbedio je Grad Zrenjanin, a radovi na izgradnji vodotornja i pomenute vodovodne mreže, kao i spajanje vodotornja i bunara na mrežu, povereni su JKP „Vodovod i kanalizacija“ – objašnjava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u tom preduzeću.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije