• „Vodovod“ za nedelju najavio manje probleme u vodosnabdevanju

  Zbog radova Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro – mreži, u nedelju, 27. maja, veći deo grada biće u toku prepodneva bez struje, kao i deo gde se nalaze bunari odakle se grad snabdeva vodom.   „U toku trajanja radova Elektrodistribucije neće doći do potpunog prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada, iz razloga što je Elektrodistribucija obezbedila […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Vodovod“ za nedelju najavio manje probleme u vodosnabdevanju

  Zbog radova Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro – mreži, u nedelju, 27. maja, veći deo grada biće u toku prepodneva bez struje, kao i deo gde se nalaze bunari odakle se grad snabdeva vodom.

   

  „U toku trajanja radova Elektrodistribucije neće doći do potpunog prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada, iz razloga što je Elektrodistribucija obezbedila rezervno snabdevanje neophodno za rad bunarskih pumpi, ali je moguće da dođe do pada pritiska vode u mreži, kao i do kraćih prekida vodosnabdevanja“, najavljeno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Radovi su najavljeni za period od 6 do 10 časova, i prema predviđenoj satnici do pomenutih problema u vodosnabdevanju može doći u periodu početka radova Elektrodistribucije, od 6 do 7 časova, kao i nakon završetka radova, u periodu od 10 do 11 časova.

   

  „Koliko će tačno trajati problemi u vodosnabdevanju, i u kom obliku će se manifestovati, ne zavisi od JKP „Vodovod i kanalizacija“, već od vremena koje protekne između isključenja redovnog i uključenja rezervnog napajanja elektičnom energijom, i obratno“, dodaje se u saopštenju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije