• VODOVOD: Mala Amerika trenutno bez vode, radovi u toku

  U toku su radovi u Subotićevoj ulici, kod Malog mosta, na priključku na javnu vodovodnu mrežu objekta bivše Medicinske škole, saopštilo je Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.   Zbog obimnosti i složenosti radova bilo je neophodno da se privremeno prekine vodosnabdevanje, zbog čega su naselje Mala Amerika, kao i pojedine okolne ulice […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VODOVOD: Mala Amerika trenutno bez vode, radovi u toku

  U toku su radovi u Subotićevoj ulici, kod Malog mosta, na priključku na javnu vodovodnu mrežu objekta bivše Medicinske škole, saopštilo je Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.

   

  Zbog obimnosti i složenosti radova bilo je neophodno da se privremeno prekine vodosnabdevanje, zbog čega su naselje Mala Amerika, kao i pojedine okolne ulice koje gravitiraju ka pomenutom naselju, trenutno bez vode.

   

  Procene su da će radovi na priključku, zbog kojih je došlo do privremenog prekida vodosnabdevanja, biti završeni do 14 časova, nakon čega će uslediti i normalizacija vodosnabdevanja u pomenutom delu grada koji je trenutno bez vode.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije