• Velika havarija na magistralnom vodu u ulici Žarka Zrenjanina (Foto)

  Velika havarija na magistralnom vodu u ulici Žarka Zrenjanina prouzrokovala je prekid vodosnabdevanja u okolnim ulicama i jednom delu Bagljaša.   Trenutno se pad pritiska vode u mreži oseti na teritoriji celog grada, a naročito na višim spratovima objekata kolektivnog stanovanja. Na tim mestima može doći i do prekida vodosnabdevanja.   Na sanaciji najveće havarije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Velika havarija na magistralnom vodu u ulici Žarka Zrenjanina (Foto)

  Velika havarija na magistralnom vodu u ulici Žarka Zrenjanina prouzrokovala je prekid vodosnabdevanja u okolnim ulicama i jednom delu Bagljaša.

   

  Trenutno se pad pritiska vode u mreži oseti na teritoriji celog grada, a naročito na višim spratovima objekata kolektivnog stanovanja. Na tim mestima može doći i do prekida vodosnabdevanja.

   

  Na sanaciji najveće havarije na vodovodnoj mreži u proteklih nekoliko godina angažovane su sve ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i raspoloživa teška mehanizacija preduzeća.

   

  Pročitajte još: Obratite pažnju ukoliko vozite na relaciji Zrenjanin – Novi Sad

   

  Da bi se ubrzalo crpljenje vode, smanjen je pritisak vode na samom izvorištu. Zbog toga je i došlo do pomenutog pada pritiska vode u celom gradu.

   

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ se zahvaljuje sugrađanima na strpljenju i razumevanju.

   

  havarija na magistralnom vodu
  Foto: JKP „Vodovod i kanalizacija“

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije