• Ulica Radnoti Mikloša u potpunosti zatvorena za saobraćaj

  U petak, 4. septembra, u popodnevnim časovima, ulica Radnoti Mikloša je u potpunosti zatvorena za saobraćaj. To je učinjeno zbog izvođenja radova na fekalnoj kanalizacionoj mreži, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.   Saobraćaj je obustavljen na osnovu rešenja Odeljenja za urbanizam – Odseka za saobraćaj Gradske uprave Zrenjanin. Rešenje će biti na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ulica Radnoti Mikloša u potpunosti zatvorena za saobraćaj

  U petak, 4. septembra, u popodnevnim časovima, ulica Radnoti Mikloša je u potpunosti zatvorena za saobraćaj. To je učinjeno zbog izvođenja radova na fekalnoj kanalizacionoj mreži, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.

   

  Saobraćaj je obustavljen na osnovu rešenja Odeljenja za urbanizam – Odseka za saobraćaj Gradske uprave Zrenjanin. Rešenje će biti na snazi do završetka pomenutih radova.

   

  Ulica Radnoti Mikloša zatvorena je za saobraćaj na potezu od raskrsnice sa ulicom 9. maja do raskrsnice prema Mužlji i Mužljanskom mostu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Neverovatna ponuda: Zaštitne maske ovog vikenda svega 9,99 dinara!

   

  Na pomenutom potezu, odnosno posle raskrsnice sa ulicom 9. maja, pre raskrsnice za skretanje prema Mužljanskom mostu, kao i na samom mestu oštećenja asfalta i mesta kvara, postavljena je odgovarajuća saobraćajna signalizacija.

   

  Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati okolnim ulicama, u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije