• Ulica Pariske komune zatvorena za saobraćaj, mogući i kraći prekidi vodosnabdevanja

  Nakon što su pre roka završeni radovi u Čontikarskoj ulici, danas je počela izgradnja priključaka koji vode od novoizgrađene ulične vodovodne mreže do šahtova objekata u ulici Pariske komune. Zbog toga će ova ulica narednih dana biti zatvorena za saobraćaj, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.   U okviru rekonstrukcije vodovodne mreže na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ulica Pariske komune zatvorena za saobraćaj, mogući i kraći prekidi vodosnabdevanja

  Nakon što su pre roka završeni radovi u Čontikarskoj ulici, danas je počela izgradnja priključaka koji vode od novoizgrađene ulične vodovodne mreže do šahtova objekata u ulici Pariske komune. Zbog toga će ova ulica narednih dana biti zatvorena za saobraćaj, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.

   

  U okviru rekonstrukcije vodovodne mreže na potezu Karađorđev trg, ovo preduzeće je u petak, 15. septembra, završilo radove u Čontikarskoj ulici. U pitanju su radovi na izgradnji vodovodnih priključaka koji vode od novoizgrađene vodovodne mreže do šahtova svih objekata korisnika. Zato je petnaest dana pre planiranog roka za završetak radova Čontikarska otvorena za saobraćaj.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ogrev je i za ovu nedelju pripremio novu akcijsku ponudu kvalitetnog materijala i opreme

   

  U ponedeljak, 18. septembra, započeti su identični radovi na izgradnji priključaka za povezivanje objekata na novoizgrađenu vodovodnu mrežu u ulici Pariske komune.

   

  Korisnici da omoguće ulazak u dvorišta

   

  Ulica Pariske komune će biti zatvorena za saobraćaj do završetka radova. Kretanje motornih vozila, u skladu sa radovima na terenu, biće omogućeno samo stanovnicima pomenute ulice.

   

  „Radovi na izgradnji priključka obuhvataju kopanje rova koji vodi od novoizgrađenog uličnog voda do šahta objekta korisnika, postavljanje nove vodovodne cevi priključka i njeno spajanje na ulični vod i na unutrašnju mrežu korisnika u vodovodnom šahtu. Stoga pozivamo korisnike da omoguće ulazak u dvorišta našim radnicima i pristup vodovodnim šahtovima. Pozivamo ih i da očiste šahtove od svega što bi otežalo ili onemogućilo povezivanje novog vodovodnog priključka na mrežu korisnika“, poručuju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  U preduzeću kažu da zbog izvođenja radova postoji mogućnost da dođe do povremenih kraćih prekida vodosnabdevanja u ulici Pariske komune.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Nakon završetka radova uslediće vraćanje putnih, kolskih i ostalih površina u prvobitno stanje. To će biti učinjeno tek nakon što se obavi provera rada novopostavljene mreže i kada stručne službe procene da vraćanje površina u prvobitno stanje neće ugroziti bezbednost postavljenih cevi“, dodaje se u saopštenju.

   

  Pravila u putničkom prometu: Šta sve nisam znao, a morao sam da znam

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije