• U toku podela računa „Vodovoda“ za decembar, imajte ovo na umu

  U gradu je u toku podela računa JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin za decembar 2018. godine, dok su za sela računi predati pošti radi dalje distribucije. Na poleđeni računa nalazi se čestitka koju je „Vodovod“ uputio sugrađanima povodom božićnih i novogodišnjih praznika.   U zimskom periodu, od novembra do marta, odnosno do prvog redovnog očitavanja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U toku podela računa „Vodovoda“ za decembar, imajte ovo na umu

  U gradu je u toku podela računa JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin za decembar 2018. godine, dok su za sela računi predati pošti radi dalje distribucije. Na poleđeni računa nalazi se čestitka koju je „Vodovod“ uputio sugrađanima povodom božićnih i novogodišnjih praznika.

   

  U zimskom periodu, od novembra do marta, odnosno do prvog redovnog očitavanja vodomera, korisnici široke potrošnje se zadužuju akontativno, to jest na osnovu svoje dosadašnje prosečne mesečne potrošnje. To je slučaj i na računima za decembar.

   

  Svi korisnici koji su do 25. decembra prijavili stanje svojih vodomera biće zaduženi na osnovu javljenog stanja. Način zaduženja naznačen je na samom računu. Korisnici iz objekata kolektivnog stanovanja (kućni saveti) i privredni subjekti su zaduženi na osnovu očitanog stanja.

   

  Računi za decembar dospevaju na naplatu 20. januara. Bez naplate provizije, korisnici račune mogu platiti na jednom od devet naplatnih mesta preduzeća u gradu.

   

  Reklamacije na račun za decembar korisnici mogu podneti najkasnije do 20. januara, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

   

  Korisnici reklamacije mogu podneti lično na šalteru 1 u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23101 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANJA, ili mejlom na info@vikzr.rs

   

  Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

   

  Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).

   

  Prijavu stanja vodomera korisnici, koji to žele, mogu izvršiti u periodu između 2o. i 25. januara.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije