• U sredu prekid vodosnabdevanja: Ovi delovi grada će više sati biti bez vode

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina je najavilo da će u sredu, 8. marta, izvoditi radove na izgradnji mernog mesta u Grobljanskoj ulici, u Mesnoj zajednici „Gradnulica“.   Kako navode u preduzeću, u pitanju su kompleksni radovi na jednom od glavnih vodova vodovodne mreže. Oni obuhvataju zamenu dela cevi glavnog voda, kao i ugradnju mernog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U sredu prekid vodosnabdevanja: Ovi delovi grada će više sati biti bez vode

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina je najavilo da će u sredu, 8. marta, izvoditi radove na izgradnji mernog mesta u Grobljanskoj ulici, u Mesnoj zajednici „Gradnulica“.

   

  Kako navode u preduzeću, u pitanju su kompleksni radovi na jednom od glavnih vodova vodovodne mreže. Oni obuhvataju zamenu dela cevi glavnog voda, kao i ugradnju mernog uređaja i potrebne opreme kojima će merna mesta biti povezano sa SKADA sistemom za daljinsko upravljanje i kontrolu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Potrebni ugostiteljski radnici za rad na hrvatskom primorju

   

  Optimalno vreme potrebno za obavljanje pomenutih radova je oko osam časova. Stoga je planirano da radovi, zbog kojih će doći do prekida vodosnabdevanja, traju od 8 do 15 časova.

   

  U vremenu izvođenja radova bez vode će biti sledeće ulice: Grobljanska, Avalska, Melenačka, Zelengorska, Bosanska i Žarka Zrenjanina, kao i celo naselje Duvanika i zgrade koje se nalaze u neposrednoj blizini nadvožnjaka.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Raspisan novi konkurs za posao: Potrebni vozači C kategorije

   

  „Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu. U narednih 30 minuta doći će do normalizacije vodosnabdevanja u delovima grada koji će biti bez vode“, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije