• Sutra otežano vodosnabdevanje!

  ZRENJANIN – Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ danas su saopštili da je Elektrodistribucija najavila prekid napajanja električnom energijom izvorišta vodovoda u Zrenjaninu, u četvrtak, u periodu od 7 do 13 časova. U saopštenju „Vodovoda“ se objašnjava da će, dok traje prekid snabdevanja električnom energijom, na izvorištima raditi agregati tog preduzeća, tako da će se izbeći […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ danas su saopštili da je Elektrodistribucija najavila prekid napajanja električnom energijom izvorišta vodovoda u Zrenjaninu, u četvrtak, u periodu od 7 do 13 časova.

  U saopštenju „Vodovoda“ se objašnjava da će, dok traje prekid snabdevanja električnom energijom, na izvorištima raditi agregati tog preduzeća, tako da će se izbeći potpuni prekid vodosnabdevanja u gradu u pomenutom periodu.

  „Do prekida vododsnabdevanja i pada pritiska u mreži u celom gradu, u trajanju od najduže sat vremena, doći će u dva navrata, na početku spomenutog perioda, kada dođe do isključenja električne energije, i na kraju, prilikom ponovnog uključenja električne energije od strane Elektrodistribucije Zrenjanin“, dodaje se u saopštenju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije