• Šta se ovo dešava: Nova havarija na magistralnom vodu

  U blizini mesta jučerašnje havarije na magistralnom vodu vodovodne mreže u Pančevačkoj ulici u Zrenjaninu, koja je sanirana, danas u prepodnevnim časovima je došlo do nove.   „Cev magistralnog voda je većeg obima, sa velikim pritiskom vode koja protiče kroz nju, pa je čest slučaj da nakon sanacije kvara i puštanja vode punog pritiska u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Šta se ovo dešava: Nova havarija na magistralnom vodu

  U blizini mesta jučerašnje havarije na magistralnom vodu vodovodne mreže u Pančevačkoj ulici u Zrenjaninu, koja je sanirana, danas u prepodnevnim časovima je došlo do nove.

   

  „Cev magistralnog voda je većeg obima, sa velikim pritiskom vode koja protiče kroz nju, pa je čest slučaj da nakon sanacije kvara i puštanja vode punog pritiska u narednih 48 časova dođe do nove havarije u neposrednoj blizini mesta prethodnog kvara, što se sada i dogodilo“, objašnjavaju u „Vodovodu“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Konkurs otvoren do 10. avgusta: Air Serbia zapošljava kabinsko osoblje

   

  Trenutno su bez vode ulice Pančevačka i Petra Drapšina, kao i industrijske zone Jugoistok 1 i 2. Do pada pritiska vode u mreži može doći u rejonu oko naselja Šećerana.

   

  Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina su na terenu i saniraju havariju.

   

  „Zbog specifičnosti otklanjanja kvara na cevima magistralnog voda i činjenice da je kvar većeg obima nezahvalno je davati procene o vremenu završetka radova na njegovoj sanaciji. Trenutne procene sa terena su da će kvar biti otklonjen do kasnih popodnevnih časova“, kažu u preduzeću.

   

  Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem i ubrzo će uslediti normalizacija vodosnabdevanja.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Podsetimo, juče se dogodila i havarija većeg obima na vodovodnoj mreži u ulici Elemirski red, na Duvanici. Takođe, zbog kvara na vodovodnoj mreži bez vode je bila i Đurđevska ulica, u naselju Gradnulica.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Evo da vam dam jedan sasvim jednostavan odgovor – DEŠAVA SE KOMPLETAN RASPAD SISTEMA U JEBENOM ZRENJANINISTANU.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije