• SPISAK SVIH ULICA KOJE U ČETVRTAK NEĆE IMATI STRUJE

  ZRENJANIN – Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će u četvrtak, 3. avgusta, u periodu od 8.30 do 13.30 časova, zbog planiranih radova na elektro – mreži, bez struje ostati deo Torde, odnosno deo ulice Borisa Kidriča, od Košut Lajoša do Kiš Ferenca, kao i ulica Kiš Ferenca.     Od 9 do 10 časova bez […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SPISAK SVIH ULICA KOJE U ČETVRTAK NEĆE IMATI STRUJE

  ZRENJANIN – Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će u četvrtak, 3. avgusta, u periodu od 8.30 do 13.30 časova, zbog planiranih radova na elektro – mreži, bez struje ostati deo Torde, odnosno deo ulice Borisa Kidriča, od Košut Lajoša do Kiš Ferenca, kao i ulica Kiš Ferenca.

   

  iskljucenja-struje

   

  Od 9 do 10 časova bez električne energije će ostati deo Novog Bečeja, odnosno sledeće ulice: Vojvođanska, Potiska, Stevana Doronjskog, Artiljerijskih brigada, Milivoja Kalezića, Ive Lole Ribara, Stočni trg, i deo ulice Miloja Čiplića.

   

  U istom periodu, odnosno od 9 do 10 sati, struje neće imati stanovnici ulice Sime Šolaje u Česteregu.

   

  Od 8.30 do 15 časova struje neće imati deo Boke, odnosno delovi sledećih ulica: Sonje Marinković, Borisa Kidriča i Milana Zečara, kao i cele ulice Žarka Zrenjanina i Proleterska.

   

  U slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije