• Spisak svih gradskih i seoskih ulica u kojima u petak neće biti struje

  Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi grada i Melenaca ostati bez struje u petak, 26. maja.   PROČITAJTE JOŠ: Izdaje se lokal u naselju Lesnina: Odlično mesto za vaš biznis (Foto)   Od 7.30 do 13.15 časova struje neće imati delovi ulica Žarka Ostojina, od Milovana Mijatova do Njegoševe; […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Spisak svih gradskih i seoskih ulica u kojima u petak neće biti struje

  Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će zbog planiranih radova na elektro-mreži delovi grada i Melenaca ostati bez struje u petak, 26. maja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Izdaje se lokal u naselju Lesnina: Odlično mesto za vaš biznis (Foto)

   

  Od 7.30 do 13.15 časova struje neće imati delovi ulica Žarka Ostojina, od Milovana Mijatova do Njegoševe; Ive Lole Ribara, od Svetozara Markovića do Njegoševe; Branka Radičevića, od Svetozara Markovića do Njegoševe; 3. oktobra, od Milovana Mijatova do Njegoševe; Vujice Vujanova, od Maksima Gorkog do Lenjinove; Srpskih vladara, od Braće Mijatov do Lenjinove; Svetozara Markovića, od Žarka Adamova do 3. oktobra; Maksima Gorkog, od Vujice Vujanova do Vuka Karadžića; Braće Barnić, od Vujice Vujanova do 3. oktobra; Braće Mijatov, od Srpskih vladara do 3. oktobra; Lenjinove, od Srpskih vladara do 3. oktobra; Njegoševe, od Srpskih vladara do 3. oktobra; kao i ulica Đure Daničića, uključujući i objekte „Eko-gradnje“ i „Melpetrola“ u Melencima.

   

  Od 9 do 13.30 časova struje neće imati delovi ulica Janka Veselinovića i 9. januara, od Dušana Vasiljeva do pruge, i to parna strana ulice, u Zrenjaninu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Hotel „Vojvodina“ zapošljava: Sada je prava prilika da postaneš deo uspešnog tima

   

  U slučaju loših vremenskih uslova, radovi se odlažu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije