• Saopštenje Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“

  Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina oglasilo se danas povodom nastupajućeg državnog praznika.   Kako se navodi u saopštenju, za vreme praznika Sretenja – Dana državnosti, koji se praznuje neradno, 15, 16. i 17. februara neće raditi naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ u gradu. Neće raditi ni šalteri za podnošenje reklamacija, info-pult […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Saopštenje Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“

  Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina oglasilo se danas povodom nastupajućeg državnog praznika.

   

  Kako se navodi u saopštenju, za vreme praznika Sretenja – Dana državnosti, koji se praznuje neradno, 15, 16. i 17. februara neće raditi naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ u gradu. Neće raditi ni šalteri za podnošenje reklamacija, info-pult i blagajne koji se nalaze u Korisničkom centru u Petefijevoj 3.

   

  Pročitajte još: Zrenjaninski poslovni krug raspisao konkurs „Da se lakše diše“

   

  Za vreme praznika korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj mreži 24 časa, kao i svakog dana u godini, dostupan telefon dispečerske službe 534-097. Za otklanjanje kvarova dežuraće ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

   

  Od utorka, 18. februara, sva naplatna mesta i Korisnički centar u Petefijevoj 3 radiće po ustaljenom radnom vremenu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije