• Sanacija kvara u naselju Lesnina, moguć prekid vodosnabdevanja

  Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ u vreme trajanja zabrane kretanja izvode radove na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži u ulici Koče Kolarova u naselju Lesnina.   U toku su radovi na uklanjanju betonskih površina koji treba da omoguće pristup samom mestu kvara. U pitanju su obimni radovi, pa se ne mogu dati precizne informacije kada […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sanacija kvara u naselju Lesnina, moguć prekid vodosnabdevanja

  Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ u vreme trajanja zabrane kretanja izvode radove na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži u ulici Koče Kolarova u naselju Lesnina.

   

  U toku su radovi na uklanjanju betonskih površina koji treba da omoguće pristup samom mestu kvara. U pitanju su obimni radovi, pa se ne mogu dati precizne informacije kada će sama havarija biti otklonjena.

   

  „Kada se pristupi samom mestu kvara, ukoliko bude neophodno da bi on bio saniran, moguće je da će uslediti privremeni prekid vodosnabdevanja. Prekid će, prema prvim procenama, ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija, potrajati oko 2 sata“, saopštio je „Vodovod“.

   

  Pročitajte još: Danas se zvanično završava grejna sezona u Zrenjaninu

   

  U slučaju prekida vodosnabdevanja, bez vode će ostati višespratnice u naselju Lesnina, koje se nalaze u neposrednom okruženju samog mesta kvara.

   

  Ukoliko dođe do prekida vodosnabdevanja, ono će biti ponovo uspostavljeno odmah nakon okončanja radova na sanaciji kvara.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin