• Redovno očitavanje vodomera

  Kao što je i bilo najavljeno, nakon podele računa za avgust mesec započeto je redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu i trajaće do kraja septembra.   Nakon podele računa za septembar mesec, započeto redovno očitavanje vodomera biće nastavljeno. Očitavanje vodomera biće izvršeno i u naseljenim mestima, a o terminima očitavanja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Redovno očitavanje vodomera

  Kao što je i bilo najavljeno, nakon podele računa za avgust mesec započeto je redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu i trajaće do kraja septembra.

   

  Nakon podele računa za septembar mesec, započeto redovno očitavanje vodomera biće nastavljeno.
  Očitavanje vodomera biće izvršeno i u naseljenim mestima, a o terminima očitavanja će stanovnici istih biti blagovremeno obavešteni.

   

  Redovno očitavanje vodomera obuhvata korisnike široke potrošnje, jer se pravnim licima i korisnicima u kolektivnom stanovanju vodomeri očitavaju svakog meseca.
  Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

   

  Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

   

  Pošto je u pitanju poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera, na osnovu kog će se formirati akontacije za mesečna zaduženja tokom zimskog perioda, apelujemo na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju, jave stanje vodomera ili na telefon 535-773 dogovore posetu čitača ukoliko ne mogu sami da očitaju vodomer.
  Obaveštenje o stanju vodomera, ukoliko u narednom periodu nisu kod kuće, korisnici mogu i da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija,prozor…) kako bi ih čitači evidentirali.

   

  Svi korisnici koji žele mogu prijaviti stanje svojih vodomera i pre posete čitača.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije