• Radovi na izvorištu u Belom Blatu: Za četvrtak najavljen prekid vodosnabdevanja

  U okviru redovnih aktivnosti na održavanju izvorišta, a u cilju unapređenja postojećeg sistema vodosnabdevanja, JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina će u četvrtak, 5. oktobra, izvoditi radove na izvorištu u Belom Blatu.   PROČITAJTE JOŠ: Ovo treba da znate: Najbolji način borbe protiv vlage i hladnoće je PVC stolarija   Radovi obuhvataju zamenu delova sistema […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radovi na izvorištu u Belom Blatu: Za četvrtak najavljen prekid vodosnabdevanja

  U okviru redovnih aktivnosti na održavanju izvorišta, a u cilju unapređenja postojećeg sistema vodosnabdevanja, JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina će u četvrtak, 5. oktobra, izvoditi radove na izvorištu u Belom Blatu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ovo treba da znate: Najbolji način borbe protiv vlage i hladnoće je PVC stolarija

   

  Radovi obuhvataju zamenu delova sistema hlorisanja na izvorištu. Planirano je da, ukoliko ne dođe do nepredviđenih dešavanja, traju od 9 do 12 časova.

   

  Dok traju radovi doći će do prekida vodosnabdevanja u Belom Blatu.

   

  Odmah po njihovom završetku voda će biti puštena u sistem i ubrzo nakon toga doći će do normalizacije vodosnabdevanja u ovom selu.

   

  Neka savršeni cvetni aranžmani krase vaš svečani dan

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije