• Radno vreme službi „Vodovoda“ za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika

  Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, od petka, 30. aprila, do utorka, 4. maja, službe u upravnoj zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina neće raditi.   Neće raditi ni naplatna mesta preduzeća u gradu, kao ni šalteri za podnošenje reklamacija, info-pult i blagajne, koji se nalaze u Korisničkom centru, u Petefijevoj 3, u Zrenjaninu.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radno vreme službi „Vodovoda“ za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika

  Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, od petka, 30. aprila, do utorka, 4. maja, službe u upravnoj zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina neće raditi.

   

  Neće raditi ni naplatna mesta preduzeća u gradu, kao ni šalteri za podnošenje reklamacija, info-pult i blagajne, koji se nalaze u Korisničkom centru, u Petefijevoj 3, u Zrenjaninu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: “Piccolo” je potpuno posvećen tome da vam i ove praznike učini što lepšim

   

  Tokom praznika korisnicima će, za prijavu kvarova na javnoj mreži, 24 časa biti dostupan telefon dispečerske službe 023/534-097. Za otklanjanje kvarova dežuraće ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Od srede, 5. maja, rad svih službi, šaltera u Korisničkom centru, kao i naplatih mesta u gradu, odvijaće se po ustaljenom radnom vremenu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije