• Radno vreme Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ u vreme praznika

  Korisnički centar u Petefijevoj 3, kao i sva naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ neće raditi u sredu 1. i četvrtak 2. januara, kao ni u utorak 7. januara.   Kako saopštavaju iz ovog javnog preduzeća, u petak 3. januara i ponedeljak 6. januara radiće blagajne preduzeća u Korisničkom centru u Petefijevoj broj 3, kao […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radno vreme Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ u vreme praznika

  Korisnički centar u Petefijevoj 3, kao i sva naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ neće raditi u sredu 1. i četvrtak 2. januara, kao ni u utorak 7. januara.

   

  Kako saopštavaju iz ovog javnog preduzeća, u petak 3. januara i ponedeljak 6. januara radiće blagajne preduzeća u Korisničkom centru u Petefijevoj broj 3, kao i u ulici Rade Končara broj 10, u naselju Mala Amerika.

   

  Od srede 8. januara svi šalteri u Korisničkom centru i sve blagajne preduzeća u gradu radiće po ustaljenom radnom vremenu.

   

  Tokom novogodišnjih i božićnih praznika za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži korisnicima je 24 časa na raspolaganju broj dispečerske službe 023/534-097. Za otklanjanje kvarova dežuraće, kao i svakog dana u godini, ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže, navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije