• Rad službi „Vodovoda i kanalizacije“ za vreme prvomajskih praznika

  Za vreme prvomajskih praznika, u utorak i sredu, 1. i 2. aprila, neće raditi šalteri u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“, kao ni naplatna mesta u gradu. Za prijavu kvarova korisnicima je 24 časa na raspolaganju telefon dispečerske službe.   Šalteri Službe informisanja za predaju reklamacije i zahteva i info-pult, kao i blagajna u zgradi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rad službi „Vodovoda i kanalizacije“ za vreme prvomajskih praznika

  Za vreme prvomajskih praznika, u utorak i sredu, 1. i 2. aprila, neće raditi šalteri u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“, kao ni naplatna mesta u gradu. Za prijavu kvarova korisnicima je 24 časa na raspolaganju telefon dispečerske službe.

   

  Šalteri Službe informisanja za predaju reklamacije i zahteva i info-pult, kao i blagajna u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“, u Petefijevoj 3, u Zrenjaninu, neće raditi u utorak, 1. maja, i sredu, 2. maja.

   

  Pomenutih dana neće raditi ni ostala naplatna mesta ovog preduzeća.

   

  Korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj mreži 24 časa dostupan telefon dispečerske službe preduzeća 534 – 097, a za njihovo otklanjanje dežuraće ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

   

  Od četvrtka, 3. maja, sva naplatna mesta i svi šalteri u Petefijevoj 3 radiće po ustaljenom radnom vremenu.

   

  Svim sugrađanima JKP „Vodovod i kanalizacija“ čestita Međunarodni praznik rada – 1. maj.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije