• Rad službi JKP „Vodovod i kanalizacija“ za vreme državnog praznika

  Za vreme predstojećeg državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, u ponedeljak, 12. novembra, neće raditi šalteri u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“, kao ni naplatna mesta u gradu.   Korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj mreži 24 časa dostupan telefon dispečerske službe preduzeća 534-097, a za njihovo otklanjanje dežuraće ekipe održavanja vodovodne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rad službi JKP „Vodovod i kanalizacija“ za vreme državnog praznika

  Za vreme predstojećeg državnog praznika, Dana primirja u Prvom svetskom ratu, u ponedeljak, 12. novembra, neće raditi šalteri u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“, kao ni naplatna mesta u gradu.

   

  Korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj mreži 24 časa dostupan telefon dispečerske službe preduzeća 534-097, a za njihovo otklanjanje dežuraće ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.

   

  Od utorka, 13. novembra, sva naplatna mesta i svi šalteri u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ radiće po ustaljenom radnom vremenu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije