• Prijava stanja vodomera može se obaviti do 25. u mesecu

  Prijava stanja vodomera može se obaviti u periodu od 20. do 25. u mesecu, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.   Ovo je potrebno učiniti da bi se obračun na računu izvršio na osnovu stvarne potrošnje umesto na osnovu prosečne, kako se korisnici zadužuju u toku zimskog perioda i između dva očitavanja vodomera.   Prijava […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prijava stanja vodomera može se obaviti do 25. u mesecu

  Prijava stanja vodomera može se obaviti u periodu od 20. do 25. u mesecu, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Ovo je potrebno učiniti da bi se obračun na računu izvršio na osnovu stvarne potrošnje umesto na osnovu prosečne, kako se korisnici zadužuju u toku zimskog perioda i između dva očitavanja vodomera.

   

  Prijava stanja vodomera može se obaviti telefonom, na brojeve 535-773 ili 530-344. Moguće je poslati i sms poruku na broj telefona 064/ 811 60 99. Poruka treba da sadrži ime i prezime, ulicu i broj, mesto i trenutno stanje vodomera.

   

  Može se poslati i na mejl adresu sluzba.ocitavanja@vikzr.rs, pri čemu mejl korisnika mora da sadrži ime i prezime, ulicu i broj, mesto i trenutno stanje vodomera.

   

  Prijava stanja vodomera može se izvršiti i lično u prostorijama „Vodovoda“ u Gimnazijskoj 16, u Zrenjaninu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije