• Potrošači u Sečnju, Krajišniku i Jaši Tomiću u četvrtak devet sati bez prirodnog gasa

  Javno preduzeće „Srbijagas“ najavilo je da će u četvrtak, 13. jula, doći do poremećaja u isporuci prirodnog gasa na području opštine Sečanj.   Kako je saopšteno, zbog neophodnih radova na proširenju sistema na gradskoj gasnoj mreži Sečanj, potrošači prirodnog gasa u Sečnju, Krajišniku i Jaši Tomiću ostaće bez gasa u periodu od 9 do 18 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Potrošači u Sečnju, Krajišniku i Jaši Tomiću u četvrtak devet sati bez prirodnog gasa

  Javno preduzeće „Srbijagas“ najavilo je da će u četvrtak, 13. jula, doći do poremećaja u isporuci prirodnog gasa na području opštine Sečanj.

   

  Kako je saopšteno, zbog neophodnih radova na proširenju sistema na gradskoj gasnoj mreži Sečanj, potrošači prirodnog gasa u Sečnju, Krajišniku i Jaši Tomiću ostaće bez gasa u periodu od 9 do 18 časova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Smeštaj Domaćin: Sve što vam je potrebno za vrhunski užitak nalazi se na jednom mestu!

   

  Bez redovne isporuke prirodnog gasa će ostati Glavna merno-regulaciona stanica Sečanj, odnosno industrijski potrošači u Sečnju, kao i široka potrošnja u Krajišniku i Jaši Tomiću.

   

  „Po završetku radova, a očekuje se da će to biti najkasnije do 18 časova, JP „Srbijagas“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa. Molimo potrošače da imaju razumevanja za navedene radove“, poručuju iz ovog preduzeća.

   

  PROČITAJTE JOŠ: „Ogrev“ proširio ponudu kupatilskih elemenata: Novi modeli za urbani izgled kupatila

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije