• Počelo je poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera

  Ove nedelje započeto je poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.   Akcija će trajati do 25. septembra, kada će doći do privremenog prekida zbog podele septembarskih računa. Očitavanje vodomera će biti nastavljeno posle 10. oktobra.   Očitavanje se trenutno obavlja u Zrenjaninu, Banatskom Despotovcu, Kleku, Botošu, Čenti, Knićaninu, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počelo je poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera

  Ove nedelje započeto je poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.

   

  Akcija će trajati do 25. septembra, kada će doći do privremenog prekida zbog podele septembarskih računa. Očitavanje vodomera će biti nastavljeno posle 10. oktobra.

   

  Očitavanje se trenutno obavlja u Zrenjaninu, Banatskom Despotovcu, Kleku, Botošu, Čenti, Knićaninu, Stajićevu i u delu Melenaca.

   

  Redovno očitavanje vodomera obuhvata korisnike široke potrošnje, jer se pravnim licima i korisnicima u kolekivnom stanovanju vodomeri očitavaju svakog meseca.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Obaveštenje o radu službe za iznošenje i deponovanje komunalnog otpada

   

  Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i  njegovo očitavanje. To znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

   

  Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

   

  Pošto je u pitanju poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera, na osnovu kog će se formirati akontacije za mesečna zaduženja tokom zimskog perioda kada nema očitavanja, „Vodovod“ apeluje na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju, jave stanje vodomera, ili da preko telefona 023 535 773 dogovore posetu čitača, ukoliko ne mogu sami da očitaju vodomer.

   

  Obaveštenje o stanju vodomera, ukoliko u narednom periodu nisu kod kuće, korisnici mogu i da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija, prozor…), kako bi ih čitači evidentirali.

   

  Korisnici mogu stanje svojih vodomera da prijave na jedan od tri načina:

   

  Telefonom: svakog radnog dana od 7.30 do 13.30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773, 530-344;

   

  SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24h);

   

  Slanjem mejla na: sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24h).

   

  Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i stanje vodomera.

   

  Bitno je da korisnici, bez obzira na način javljanja, prijave stanje vodomera najkasnije do 25. septembra, u 12 časova.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije