• Počela podela februarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“

  Počela je podela februarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija. Planirano je da se ona za korisnike u gradu završi do 11. marta. Za korisnike u naseljenim mestima računi su predati Pošti radi dalje distribucije.   U zimskom periodu, od novembra do prvog redovnog očitavanja vodomera u ovoj godini, korisnici široke potrošnje zadužuju se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela podela februarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“

  Počela je podela februarskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija. Planirano je da se ona za korisnike u gradu završi do 11. marta. Za korisnike u naseljenim mestima računi su predati Pošti radi dalje distribucije.

   

  U zimskom periodu, od novembra do prvog redovnog očitavanja vodomera u ovoj godini, korisnici široke potrošnje zadužuju se akontativno, na osnovu prosečne potrošnje. To je slučaj i na februarskim računima. Svi korisnici koji su do 25. februara prijavili stanje svojih vodomera zaduženi su na osnovu javljenog stanja, a način zaduženja naznačen je na samom računu. Korisnici iz objekata kolektivnog stanovanja (kućni saveti) zaduženi su na osnovu očitanog stanja vodomera.

   

  Računi za februar dospevaju na naplatu 20. marta, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“. Bez naplate provizije korisnici račune mogu platiti na jednom od devet naplatnih mesta preduzeća u gradu.

   

  Reklamacije na račun za februar korisnici mogu podneti najkasnije do 20. marta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije