• Očitavanje vodomera u naseljenim mestima

  Osim u Zrenjaninu, redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi se trenutno i u šest naseljenih mesta. Početkom nedelje radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ započeli su redovno očitavanje vodomera, pa se paralelno sa očitavanjem u Zrenjaninu, ono trenutno vrši i u Kleku, Melencima, Banatskom Despotovcu, Stajićevu, Botošu i Čenti.   U pomenutim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Očitavanje vodomera u naseljenim mestima

  Osim u Zrenjaninu, redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ sprovodi se trenutno i u šest naseljenih mesta.

  Početkom nedelje radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ započeli su redovno očitavanje vodomera, pa se paralelno sa očitavanjem u Zrenjaninu, ono trenutno vrši i u Kleku, Melencima, Banatskom Despotovcu, Stajićevu, Botošu i Čenti.

   

  U pomenutim naseljenim mestima vodomeri će se očitavati do kraja septembra meseca, a očitavanje će biti nastavljeno sredinom oktobra, odnosno nakon završetka podele septembarskih računa. Tada je planiran i početak redovnog očitavanja vodomera korisnika i u preostalim naseljenim mestima, a o tačnim terminima očitavanja korisnici će blagovremeno biti obavešteni.
  Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

   

  Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

   

  Pošto je u pitanju poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera, na osnovu kog će se formirati akontacije za mesečna zaduženja tokom zimskog perioda, apelujemo na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju, jave stanje vodomera ili na telefon 535-773 dogovore posetu čitača ukoliko ne mogu sami da očitaju vodomer, poručuju iz “Vodovoda”.
  Obaveštenje o stanju vodomera, ukoliko u narednom periodu nisu kod kuće, korisnici mogu i da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija,prozor…) kako bi ih čitači evidentirali.
  Svi korisnici koji žele mogu prijaviti stanje svojih vodomera i pre posete čitača.

   

  Korisnici mogu stanje svojih vodomera da prijave na tri načina:

  telefonom: svakog radnog dana od 7,30 do 13,30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773, 530-344,
  SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24č)
  slanjem mejla na: sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24č)

  Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i stanje vodomera.
  Bitno je da korisnici, bez obzira na način javljanja, prijave stanje vodomera između 20-og i 25-og u mesecu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije