• Novosadska „Ciklonizacija“ počela podelu tableta protiv komaraca

  Novosadska „Ciklonizacija“ počela je podelu BTI tableta po domaćinstvima i mesnim zajednicama na teritoriji grada Zrenjanina.   BTI tablete su visoko selektivan biocidni proizvod koji deluje samo na larve komaraca. Tablete se koriste u domaćinstvima, tamo gde ima stajaće vode (septičke jame, kisničare, burad sa vodom, podrumi), a detaljno uputstvo za upotrebu i način doziranja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novosadska „Ciklonizacija“ počela podelu tableta protiv komaraca

  Novosadska „Ciklonizacija“ počela je podelu BTI tableta po domaćinstvima i mesnim zajednicama na teritoriji grada Zrenjanina.

   

  BTI tablete su visoko selektivan biocidni proizvod koji deluje samo na larve komaraca. Tablete se koriste u domaćinstvima, tamo gde ima stajaće vode (septičke jame, kisničare, burad sa vodom, podrumi), a detaljno uputstvo za upotrebu i način doziranja nalazi se na svakom pakovanju tableta. Ove tablete građani mogu preuzeti u svojoj mesnoj zajednici.

   

  Juče su počeli i hemijski tretmani suzbijanja krpelja na izletištima, parkovima, stambenim naseljima i dečijim igralištima.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije