• Novi broj žiro računa na uplatnicama „Vodovoda i kanalizacije“

  Na računima za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ za oktobar, čija će podela korisnicima početi početkom novembra, nalazi se novi broj žiro računa za uplatu obračunatog iznosa.   Ova promena je bitna za korisnike koji račune plaćaju elektronskim putem i potrebno je da, ukoliko imaju formirane šablone za plaćanje računa JKP „Vodovod i kanalizacija“, promene […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi broj žiro računa na uplatnicama „Vodovoda i kanalizacije“

  Na računima za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ za oktobar, čija će podela korisnicima početi početkom novembra, nalazi se novi broj žiro računa za uplatu obračunatog iznosa.

   

  Ova promena je bitna za korisnike koji račune plaćaju elektronskim putem i potrebno je da, ukoliko imaju formirane šablone za plaćanje računa JKP „Vodovod i kanalizacija“, promene broj žiro računa i umesto dosadašnjeg upišu novi broj 170-30024659000-11.

   

  Promena broja žiro računa neće uticati na one korisnike koji dobijeni originalni račun plate na šalterima Pošte, poslovnih banaka ili na jednom od devet naplatnih mesta preduzeća gde to mogu učiniti bez naplate provizije.

   

  Takođe, promena broja žiro računa ne odnosi se na prethodno izdate račune i svi korisnici koji nisu izmirili obaveze iz prethodnih meseci to mogu učiniti plaćanjem već pristiglih računa.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije