• Nova havarija: Stanovnici naselja Ruža Šulman ponovo ostali bez vode

  U zrenjaninskom naselju Ruža Šulman, u neposrednoj blizini kvarova na vodovodnoj mreži koji su juče sanirani od strane dežurne ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“, došlo je do nove havarije. Zbog toga je ovaj deo grada trenutno bez vode.   PROČITAJTE JOŠ: Predstavljamo nove akcije u prodajnim objektima kompanije “Gomex”   Od momenta prijave kvara ekipe […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nova havarija: Stanovnici naselja Ruža Šulman ponovo ostali bez vode

  U zrenjaninskom naselju Ruža Šulman, u neposrednoj blizini kvarova na vodovodnoj mreži koji su juče sanirani od strane dežurne ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“, došlo je do nove havarije. Zbog toga je ovaj deo grada trenutno bez vode.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Predstavljamo nove akcije u prodajnim objektima kompanije “Gomex”

   

  Od momenta prijave kvara ekipe su na terenu i rade na njegovoj sanaciji. Kao i tokom jučerašnjeg dana, zbog obima i vrste kvara, nezahvalno je davati procene o vremenu trajanja radova. Sigurno je, međutim, da će potrajati više časova.

   

  „Nisu retke situacije poput trenutne, kada nakon uspešno saniranog kvara i ponovnog puštanja vode punog pritiska u sistem, u narednih 48 časova dođe do novog kvara u neposrednoj blizini prethodnog. Ovakve situacije se dešavaju zbog starosti mreže ili usled sleganja zemljišta oko cevi nakon završenih radova“, objašnjavaju u „Vodoodu i kanalizaciji“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ovo preduzeće se zahvaljuje stanovnicima Ruže Šulman na strpljenju i razumevanju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin