• Nastavljeno redovno očitavanje vodomera, ove stvari bi trebalo da znate

  Nakon podele računa za septembar, kao što je i bilo najavljeno, nastavljeno je redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“, započeto sredinom septembra, i to u Zrenjaninu, Kleku i Čenti, a očitavanje je započeto u Lazarevu, Lukićevu, Belom Blatu, Knićaninu, Aradcu i Ečki.   U Melencima će se očitavanje obaviti 15. oktobra, i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nastavljeno redovno očitavanje vodomera, ove stvari bi trebalo da znate

  Nakon podele računa za septembar, kao što je i bilo najavljeno, nastavljeno je redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“, započeto sredinom septembra, i to u Zrenjaninu, Kleku i Čenti, a očitavanje je započeto u Lazarevu, Lukićevu, Belom Blatu, Knićaninu, Aradcu i Ečki.

   

  U Melencima će se očitavanje obaviti 15. oktobra, i tog dana će se očitavanje vodomera sprovesti samo u ovom selu. Tokom septembra završeno je očitavanje vodomera u Banatskom Despotovcu, Stajićevu i Botošu.

   

  Redovno očitavanje vodomera obavljaće se do kraja meseca, kada će uslediti desetodnevna pauza zbog podele računa za oktobar, a nakon toga biće nastavljeno očitavanje u pomenutim mestima i započeti u preostalim, a o čemu će korisnici blagovremeno biti obavešteni.

   

  Redovno očitavanje vodomera obuhvata korisnike široke potrošnje jer se pravna lica i kućni saveti očitavaju svakog meseca.

   

  Od srede, 10. oktobra, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i njegovo očitavanje, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo njegovo očitavanje.

   

  Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

   

  „Pošto je u pitanju poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera, na osnovu kog će se formirati akontacije za mesečna zaduženja tokom zimskog perioda, sve do prvog redovnog očitavanja u martu 2019. godine, apelujemo na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju, jave stanje vodomera ili na telefon 535-773 dogovore posetu čitača ukoliko ne mogu sami da obave očitavanje“, poručuju iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Obaveštenje o stanju vodomera, ukoliko u narednom periodu nisu kod kuće, korisnici mogu i da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija, prozor…) kako bi ih čitači evidentirali.

   

  Korisnici mogu stanje svojih vodomera da prijave na tri načina:

   

  Telefonom: svakog radnog dana od 7.30 do 13.30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773, 530-344

   

  SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24 časa)

   

  Slanjem mejla na: sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24 časa)

   

  Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i stanje vodomera.

   

  Bitno je da korisnici, bez obzira na način javljanja, prijave stanje vodomera najkasnije do 25. oktobra, kako bi se javljeno stanje našlo na obračunu za oktobar.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije