• Izmena režima saobraćaja u Maloj Americi zbog radova na kanalizacionoj mreži

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina je najavilo da će danas započeti radove na rekonstrukciji dela kanalizacione mreže u gradskom naselju Mala Amerika, odnosno u Ulici Đorđa Stratimirovića, na potezu između ulica Rade Končara i Stevice Jovanovića.   U pitanju je rekonstrukcija 100 metara fekalne kanalizacione mreže. Rekonstrukcija obuhvata zamenu postojećih dotrajalih cevi novim, izgradnju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izmena režima saobraćaja u Maloj Americi zbog radova na kanalizacionoj mreži

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina je najavilo da će danas započeti radove na rekonstrukciji dela kanalizacione mreže u gradskom naselju Mala Amerika, odnosno u Ulici Đorđa Stratimirovića, na potezu između ulica Rade Končara i Stevice Jovanovića.

   

  U pitanju je rekonstrukcija 100 metara fekalne kanalizacione mreže. Rekonstrukcija obuhvata zamenu postojećih dotrajalih cevi novim, izgradnju pripadajućih šahtova, kao i novih priključaka za objekte na pomenutoj deonici.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Deo grada ostaje bez vode zbog kompleksnih radova na glavnom vodu

   

  Zbog izvođenja radova, za saobraćaj motornih vozila će biti zatvorena Ulica Đorđa Stratimirovića, do ulica Rade Končara i Stevice Jovanovića.

   

  „Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, a saobraćaj motornih vozila odvijaće se alternativnim pravcima. Pešacima će biti omogućen prolaz Ulicom Đorđa Stratimirovića“, navode u „Vodovodu“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prilikom odabira vrata važno je da znate ove stvari!

   

  Završetkom radova u Ulici Đorđa Stratimirovića, koji su planirani da traju naredne dve nedelje, dodatno će se ojačati sistem prikupljanja i odvođenja otpadnih voda u celom naselju Mala Amerika i sprečiti mogućnost da zbog dotrajalosti mreže dođe do pojave većih havarija i curenja na fekalnoj kanalizacionoj mreži, objašnjavaju u „Vodovodu“.

   

  Radovima na zameni postojeće kanalizacione mreže novom u susednoj ulici – Stevice Jovanovića, koji su završeni pre nešto manje od tri godine, otklonjen je glavni uzročnik havarija na fekalnoj kanalizacionoj mreži i sporadičnog izlivanja otpadnih voda u naselju Mala Amerika i omogućeno je nesmetano prikupljanje i odvođenje otpadnih voda u ovom gradskom naselju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije