• Fiksni telefoni JKP „Vodovod i kanalizacija“ ponovo u funkciji

  Početkom nedelje završeni su radovi na instalaciji nove telefonske centrale u upravnoj zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina, u Petefijevoj 3. Stoga su od utorka svi fiksni telefoni ponovo u funkciji i na raspolaganju korisnicima.   Pored fiksnih telefona službi koje se nalaze u upravnoj zgradi preduzeća, korisnicima su ponovo na raspolaganju i brojevi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Fiksni telefoni JKP „Vodovod i kanalizacija“ ponovo u funkciji

  Početkom nedelje završeni su radovi na instalaciji nove telefonske centrale u upravnoj zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina, u Petefijevoj 3. Stoga su od utorka svi fiksni telefoni ponovo u funkciji i na raspolaganju korisnicima.

   

  Pored fiksnih telefona službi koje se nalaze u upravnoj zgradi preduzeća, korisnicima su ponovo na raspolaganju i brojevi telefona Službe naplate u Korisničkom centru. U pitanju je telefon 023/593-015 koji se koristi za proveru stanja na računu, uplata i dugovanja, kao i za sve informacije vezane za račune za usluge preduzeća. U funkciji su i fiksni telefoni za prijavu stanja vodomera 023/535-773 i 023/530-344.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Danas i sutra radovi na državnom putu, na deonici Zrenjanin – Melenci

   

  „Vodovod“ podseća korisnike da sve potrebne informacije mogu dobiti putem besplatne info linije 0800/024-023. Usluga je dostupna radnim danima u vremenu od 7 do 15 časova.

   

  Za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 24 časa je na raspolaganju telefon 023/534-097.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije